Överkörd av tåget?? Känns så....

Var in till Sala och handlade lite idag, och att handla innebar att gå in på coop fort som fan och sen åka hem. Kroppen orkar inte mer.. Men så blev inte fallet, det blev att sitta utanför coop och vänta på Sigge i typ en halv timme och sen köra ut mamma till G-mormor och Kirre. Dom är husvakt, och G-mormor ville ha sällskap när Kirre skulle fiska.
Väl ute där så blev det fika.. är inte mycket för att äta längre.. så jag drack lite apelsinjucie, och efter 1 timma där ute blev jag sugen på mina fiskbullar i hummersås.. :) Mmmm! Så jag åt lite av den, kall och god som den är! :)
Sen tvingade jag Sigge att åka hem, för vid det laget var jag typ helt död!
Väl hemma stoppade jag in allt i kylen, sen blev det soffan. Och där somnade jag som en stock, sov fram till kvart över 7.

Har ju vart förkyld ett tag, men som tur är så börjar förkylningen försvinna. Har kvar hostan... men den går nog över snart.
Under tiden jag vart förkyld så har jag känt mig rätt så slut i kroppen. Och det försvann ju här för några dagar sen.
Och nu när förkylningen väl är "typ" borta så känner jag mig helt SLUT i kroppen. Känns som att jag blivit överkörd av tåget eller nått. Har inga krafter alls!! Kroppen är inte som den ska... 

I helgen blir jag hemma själv, mamma och Sigge ska åka iväg på nån MCfest.. så jag har planerat att bara ligga i soffan och moffa i mig lakrits och apelsiner! LATHELGEN ÄR HÄR! :) ;) Tänkte försöka vila upp kroppen så man kan få känna sig lite pigg nån gång...


3 veckor kvar! :)

Har gått in i vecka 13 nu :) För att vara exakt så är jag i vecka 13 plus 3. Och i dag är det exakt 3 veckor till ultraljudet! :)
Längtar så!! :) Har ju bara sett den lille när den vart några millimeter. Och nu är den runt 7-9 cm,och under den här tiden så går det rätt så fort. Så man kan ju bara tänka sig hur stor den är då! :)

Har pratat om namn fram och tillbaka, och det hela slutade med skämtnamn... vilket blev Lillsnorre om det blir en kille. ;) :P
Så nu frågar mamma helat tiden hur det är med lillsnorre... haha :P bebis kommer nog få höra det för resten av sitt liv! :P

Underbara dagar! :)

Har haft ett par underbara dagar! :)
Har vart hos Erik sen i fredags, har inte gjort så mycket. Har träffat några av hans kompisar och hans familj.
Det har vart så mysigt och trevligt! :) Önskar att det kunde vara så här för evigt! :)
Men det funkar ju inte riktigt så :P
I måndags så var vi ute nästan hela dagen och kollade på olika lägenheter. Såg några som var jätte fina och några som var lite mindre fina, såna som inte blivit renoverade på typ 40 år!! Men ingen av dom kändes rätt... så det är bara att fortsätta leta. Idag ska jag åka hem till Sala, vet dock inte vad jag ska göra hemma... alla har ju åkt iväg på semester..

Nej nu ska jag kolla tågtider, sen blir det duschen.

Hej hopp// Unni


SlappDagen Är Här!

Slappdagen är här! :)
Dagen har bestått av att slappa typ hela dagen, mycket skönt!! :)
Brukar gå upp vid 6 tiden och äta frukost, men i morse tog jag sovmorgon och sov till 8.
Käkade lite frukost, sen hoppade jag in i duschen. Sen blev dett att åka in till Sala och hämta Erik vid tåget :)
Sen vid lunchtiden lagade vi mat tillsammans, sen blev det att vila middag (lunch) sen blev det fika, lite vila igen. Och åter igen lite mat. Nu ska vi kika lite Tv och äta nått gott...igen :P Magen min är kurrar typ hela tiden.. :P

I morgon... hmm, ja vi får väl se vad det blir. Kanske åker in till Västerås en sväng.
Så ska vi göra rabarberpaj! :) Mmmm! Magen längtar!!! :)

Nej nu blir det TV!

Natti Natti

En skön dag! :)

Har vart en skön dag idag, åkte in till sala och strosade runt lite. Kikade på lite olika grejer, så som bebiskläder :)
Hittade en jätte fin klocka på Ur & Penn, dom hade rea. Så det blev hela 150 kr för min fina vita klocka.
Sen gick jag och solade lite, var hur skönt som hälst. Ser den tiden som en avkoppling, bara ligga där i värmen och drömma sig bort. Hur skönt som hälst! :)
Sen blev det att handla lite mat hem hit, och sen sitta och vänta på bussen i typ 1 timme, men som tur var så ringde Sigge och sa att dom skulle åka till hans föräldrar. Så dom mamma och Sigge kom och hämtade upp mig. Så blev det en tur till Gun & Kjell, där somnade jag på soffan medans dom andra var ute i landet. Blev helt slut efter min tur på stan, så det var skönt att ta en tupplur :)
Efter det bar det av hem, lagade lite mat och somnade om igen efter maten. Man blir trött av att vara gravid och förkyld samtidigt. :P

I morgonbitti kommer Erik hit :) Ser framemot det! :)
Så nu ska jag lägga mig och sova...igen... så tiden går lite fortare :)

Natti Natti

PS. Jag har fått jobb på hemtjänsten i Falun! :) Det går så bra just nu, blir så glad att det rullar på som det ska! :)

Spännande!!

Har hittat en till lägenhet i Falun, en 2:a med uteplats. :) Ska kolla på den på måndag också.
Men den ligger lite mer avsides, men det är så jag vill bo, plus att den är billig i hyra. Det är bara plus på den lägenheten! :)

Pratade med mammas kusin Malin i förrgår, hon har ju tre barn. Den minsta är några månader, en lite tös:)
Vi pratade lite om barn och så, sen pratade vi om barnvagn, skötbord, kläder, barnsäng, mm. Dom ville så gärna bidra med nått, så när jag fått lägenhet ska vi åka dit och hämta alla dessa grejer. :) Tycker det är mer spännande med saker som släkten haft en och köpa nya. Specielt sånt som är från när typ min mormorm var liten, kanske inte dom finaste kläderna. Men nu pratar vi möbler och sängkläder. Hittade lite sängkläder som min g-mormor broderat, så fina :)

Nu ska jag äta lite lunch, sen ska jag åka in till sala och sola :)

Första inlägget, blev en del :)

Mitt liv kommer att förändras, en hel del faktiskt. :)
Och det är vad den här bloggen kommer att handla om.
Mitt och barnets liv under graviditeten, min flytt och allt runt om kring. :)

Tidigare tyckte jag att tiden gick så sakta, men det känns som att jag ändrat min uppfattning lite nu. :P
Har gått in i vecka 12, vilket är 3 månader. Har ca 1 månad kvar till ultraljudet. Känns som att det kommer att gå fort.
Har redan sett min lille bebis, då var den bara 32,6 mm. Man kunde se huvudet, magen och benen. Tårarna bara sprutade! Sånt öngonblick! Går inte att beskriva med ord! :) Så jag kan bara tänka mig hur det kommer att bli den 5 augusti :)

På torsdag kommer Erik hit och hälsar på :) Han ville komma hit och träffa mamma och Sigge. Ska väl mest ta det lugnt, kanske åka in till västerås och träffa Ulle. Sen på lördag åker jag med honom till falun, då ska vi iväg på födelsedagsfest.
Och på måndag ska jag kolla på lägenhet i falun! :) Wiiii!!! :)

Idag har jag mest vilat eftersom att jag är förkyld, har vart förkyld i snart 1 månad. Så det är väl bara vila som gäller för att bli frisk. Var nyss ner till katterna med mamma, vi lät dom gå ut lite. Medans dom var ute plockade vi smultron, så nu ska vi göra smultronmarmelad :)

RSS 2.0